Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η Κοινότητα Νέων Κομοτηνής είναι πολιτιστικός σύλλογος του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή), καλλιτεχνικό ορόσημο του φοιτητικού κόσμου της πόλης. 
Ιδρύθηκε το 1985 από μια μικρή ομάδα φοιτητών και κατάφερε να κρατήσει αισθητή την παρουσία της στην πόλη παρά τις συνεχείς και πάσης φύσεως προκύπτουσες δυσκολίες. 
Κάθε χρόνο εκλέγεται 10μελές Διοικητικό Συμβούλιο που αναλαμβάνει να συντονίζει ορισμένους σημαντικούς τομείς της Διοίκησης του Συλλόγου. Αναμφίβολα, όμως, πάγια αρχή της Κοινότητας είναι η ισότητα όλως των μελών της.
Πεδίο δράσης της είναι η Τέχνη, κάθε μορφής. Μουσική, θέατρο, κινηματογράφος, δημιουργική γραφή, λογοτεχνία, ραδιόφωνο, φωτογραφία, χορός, ζωγραφική είναι οι κυριότερες καλλιτεχνικές διέξοδοι για έναν Κοινοτικό. Μόνη προϋπόθεση είναι η διάθεση να δημιουργήσουμε παρέα δίνοντας ένα άλλο “κοινοτικό” χρώμα στην ζωή αυτής της ήδη πολύχρωμης πόλης.
Σας καλούμε, λοιπόν, να μας βρείτε σε μια από τις Γενικές Συνελεύσεις στο στέκι μας (πλέον στην οδό Κωνσταντίνου και Ελένης και Ιερωνύμου γωνία), κάθε Κυριακή στις 15.00.
Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου